Robot love

ROBOT LOVE Living Lab van Ine Gevers onderzoekt of robots mensen liefde, zorg en aandacht kunnen geven. Ine Gevers is de maker van Niet Normaal, de grote tentoonstelling in de Beurs van Berlage die inclusie en verschil omarmde en het podium gaf aan mensen met een beperking zonder hen te labelen. Voor ROBOT LOVE Living Lab werkt Ine samen met The Army of Love, een liefdesleger opgericht door Ingo Nierman, om de liefde in de wereld eerlijker te verdelen.

Ingo Nierman geeft op donderdag 19 januari om 19 uur een lezing bij Casco, Lange Nieuwstraat 7, Utrecht. Deze lezing is een introductie op een 7 daagse workshop van The Army of Love in juni 2017, waarvoor belangstellenden zich via Casco kunnen inschrijven.

Geinteresseerden zijn van harte welkom bij de lezing. Op dit moment wordt de toegankelijkheid van Casco getest. Wil je erbij zijn en heb je vragen omtrent toegankelijkheid, meld je dan bij Marleen van Walbeek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met als onderwerp: lezing Casco.