Uitnodiging Inclusieborrel op 9 juli 2021

Uitnodiging online Inclusieborrel 9 juli 2021 van 16:00-17:30 uur

beeldbellen

Daar spraken we over op de inclusieborrel van 11 juni
Op 11 juni borrelden we over “politieke participatie”. Het is nu tijd voor actie. We hoeven niet allemaal in de gemeenteraad te zitten om invloed uit te oefenen.
We weten wel allemaal waar de gemeente wat aan zou moeten doen om de samenleving inclusief te maken. In één van de gespreksgroepen op 11 juni jl. is gesproken over onderwerpen die belangrijk zijn om onder de aandacht van de lokale politiek of gemeente te brengen. Daar gaan we op 9 juli mee verder. De vereniging wil een “pamflet” opstellen met onderwerpen die iedereen kan gebruiken in gesprekken in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Het idee is dat we, door allemaal dezelfde onderwerpen in verschillende gemeenten te bespreken, meer impact bereiken.

Houd een pitch over jouw onderwerp
We dagen de borrelaars uit om onderwerpen aan te dragen voor dit pamflet. Je krijgt dan op 9 juli twee minuten de tijd om hier een korte pitch over te houden. Daarna ga je, met deelnemers die jouw onderwerp ook belangrijk vinden, in aparte Zoom-kamers in gesprek over het onderwerp. Op 11 juni zijn al een paar onderwerpen genoemd. Breng nu jouw eigen onderwerp in.

Onderwerpen die genoemd zijn over de rol van gemeenten en politieke partijen:

  1. De gemeentelijke / regionale inclusieve arbeidsmarkt
  2. De fysieke en sociale toegankelijkheid
  3. Een inclusieve woonomgeving
  4. ….

Aanmelden voor de borrel graag vóór 7 juli via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt dan voor de bijeenkomst een Zoomlink.
Als je een pitch wilt houden geeft dat dan aan in je email met daarbij je telefoonnummer. 

Om 17:30 uur gaat de bar open voor als je nog bij wilt praten. Zet op tijd je drankje klaar. En zoek iemand anders die het eten kookt ;-)

Het borrelteam

Graag tot 9 juli!

Bestuur vereniging Inclusie Nederland

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn