Drentse VN-ambassadeurs gaan online!

De Drentse VN-ambassadeurs gaan in het kader van het project VN-ambassadeurs versterken elkaar in de week van 15-27 juni 2020 elkaar online treffen! 

Omdat de bijeenkomst op 8 mei jl. niet door kon gaan, is er geexperimenteerd met videobellen door de trekkers. Dat is goed bevallen en blijkt ook toegankelijk voor mensen met bijvoorbeeld visuele beperkingen. In de week van 15-27 juni 2020 worden daarom op verschillende momenten in de week kleine groepjes Drentse VN-ambassadeurs online bijelkaar gebracht. Zo leren ze elkaar kennen, kunnen ze informatie, ideeen en vragen uitwisselen. Ben je VN-ambassadeur in Drenthe of werk je aan het VN-verdag waarmaken in Drenthe en wil je meedoen? Meld je dan aan bij Jeroen Veltheer via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En je krijgt de benodigde informatie. 

Als de coronasituatie het toelaat, dan kunnen zullen de Drentse VN-ambassadeurs elkaar op vrijdag 4 september 2020 in het Provinciehuis in Assen fysiek ontmoeten. Samen met Gedeputeerde Hans Kuipers buigen ze zich dan over de sociale agenda van Drenthe en ook de Inclusie Agenda van de provincie komt langs. Er worden nog mensen gezocht om zitting te nemen in een provinciale adviesraad voor o.a. het VN-verdrag Handicap. Wie hiervoor interesse heeft kan dat ook aan Jeroen Veltheer laten weten. 

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn