Inclusieborrel 10 juli 2020 via beeldbellen

beeldbellen

Inclusieborrel – via beeldbellen op 10 juli 2020 16:00 u 

Op 10 juli om 16.00 uur ben je van harte uitgenodigd voor de 2e Inclusieborrel van de Vereniging Inclusie Nederland.
Wij organiseren vanaf juni 2020, tot nadere aankondiging, op de 2e vrijdagmiddag van de maand om 16.00 uur inclusieborrels via het videobelplatform Zoom. Tijdens de virtuele afterparty van de Algemene Ledenvergaderingen in het voorjaar bleek dat het verlangen naar deze ontmoetingen dieper in onze genen geworteld zit dan sommigen dachten.
We wisselen een vrije vorm af met specifieke inhoud. In iedere inclusieborrel is één ding hetzelfde: we nemen zelf onze favoriete drankjes en hapjes mee.
Tot een paar jaar geleden organiseerden leden op verschillende plekken in het land al inclusieborrels. Helemaal nieuw is het verlangen dus niet!
Het onderwerp van onze inclusieborrel op 10 juli is de anderhalvemetersamenleving. Het stond op de wenslijst van onze leden.
Na het heffen van een startglas en een inleiding over dit onderwerp tijdens de plenaire sessie gaan we in ‘kamers’ zitten om in groepjes over de kansen die de anderhalvemetersamenleving aan ons kan bieden van gedachten te wisselen.
De inclusieborrel biedt de mooie gelegenheid om met elkaar kennis te maken en onze talenten in te zetten.
Graag aanmelden voor 8 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan verdere instructies en een Zoomlink.
Graag tot 10 juli!

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn