Inclusieborrels - via beeldbellen

Inclusieborrels, terug van weggeweest 
animatie beeldbellen
  
Beeldbellen
Tijdens de virtuele afterparty van deel 1 van de ALV 2020 ontstond bij deze en gene het verlangen naar meer. Daarom is tijdens de rondvraag in deel 2 een raadpleging gedaan onder aanwezige leden. Dat bevestigde dat dat verlangen dieper in onze genen geworteld zit dan sommigen dachten. 
We gaan daarom vanaf juni 2020 tot nader aankondiging op de 2e vrijdagmiddag van de maand om 16.00 uur inclusieborrels organiseren via het videobelplatform ZOOM. We wisselen een vrije vorm (social talk) af met specifieke inhoud. In iedere inclusieborrel is één ding hetzelfde: we nemen zelf onze favoriete drankjes en hapjes mee. Tot een paar jaar geleden organiseerden actieve leden op verschillende plekken in het land al tegelijkertijd "inclusieborrels". Helemaal nieuw is de aandrang dus niet! 
Op ZOOM kunnen in overleg met de aanwezige host trouwens ook al dan niet spontane achterkamergesprekjes gevoerd worden los van de centrale borrelpraat. 
Op 12 juni om 16.00 uur gaan we van start. Na het heffen van het startglas bekijken we samen de inspiratiefilm Butterfly Circus (20 minuten). Mooie kost voor een goed gesprek nadien. Graag aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ontvangt dan verdere instructies. De film is Engels gesproken maar wel ondertiteld. Mensen die de beelden niet kunnen zien, doen er goed aan een naaste te vragen te fluistertolken / de ondersteunende audiodescriptie te verzorgen. Op dit moment zien we daar nog geen mogelijkheden toe via ZOOM.

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn